Bemutatkozás

A Rubin Dental büszke minőségi munkáira, elégedett betegeire, akik nem véletlenül járnak vissza rendelőnkbe. Ezeket a sikereket nem érhetnénk el kiváló orvosaink és munkatársaink nélkül, akik legjobb tudásukkal garantálják a legmagasabb színvonalú szolgáltatást! Rendelőnk a legmodernebb fogászati felszerelésekkel ellátott, amelyek nem csupán a betegek, hanem az orvosok érdekeit is szolgálják. Megfelelő eszközökkel, kiváló szakmai tudással garantáljuk, hogy a mi betegeink kiemelkedő ellátásban részesülnek.

Magas szakértelem

Orvosaink és fogtechnikusaink többször bizonyították már szakértelmüket, folyamatosan képzik magukat, hogy a legfrissebb lehetőségéket is az Önök gyógyulására használhassák fel. Szakmai tudásuk és elhivatottságuk megkérdőjelezhetetlen!
Ahogy az asszisztensek és a recepciósok munkája és hozzáállása is mindig, minden esetben a megfelelő. Csak olyan munkatársakat alkalmazunk, akik szakmailag és emberileg is megfelelnek a Rubin Dental szemléletének! Fogászatunk az osztrák határhoz és az M1-es autópályához nagyon közel eső városban, Mosonmagyaróváron található. Sokan ismerik és szeretik a települést termálfürdője miatt, amelynek gyógyvize kifejezetten jót tesz a mozgásszervi, idült gyulladásos, gyomor- és bélbetegségek esetén. És ez csak egy kiemelkedő lehetőség, amelyet a város nyújt a lakosoknak és látogatóknak.
A Rubin Dental fogászat a következő, amely egy modern felszereltséggel és magasan képzett orvosokkal működő rendelő. Megnyitásunk során kiemelkedően fontos szempont volt, hogy olyan környezetet teremtsünk meg a betegeknek, ahol igazán otthon érezhetik magukat, ezzel rázva le magukról a kezelésekkel járó természetes stresszt. Kétségtelen, hogy minden fogászati beavatkozás kivált egy egészséges félelmet, ám valljuk: megfelelő odafigyeléssel, családias környezet kialakításával és gondoskodó odafigyeléssel minimálisra csökkenthető a kártékony izgalom.

Szerezze vissza fogai egészségét, szépségét egy igazán családias, barátságos fogászaton, magasan képzett szakemberek segítségével! Ezt nyújtjuk Önnek a Rubin Dental rendelőjében!

Udvarias, kedves, közvetlen és szakképzett recepciósunk mindenben a rendelkezésükre áll, forduljanak hozzá bizalommal. Csakúgy, mint orvosainkhoz, akik a legmagasabb szakmai színvonalon gyógyítanak. Tisztában vannak és alkalmazzák a legmodernebb gyógyítási lehetőségeket, folyamatosan képzik magukat, hogy naprakészek legyenek. Ennek is köszönhető az a számos, elégedett páciens, akik visszatérő betegeink, megbíznak bennünk és minden új panaszukkal hozzánk fordulnak. Úgy gondoljuk, ez sokat elárul rendelőnkről és a munkánk minőségéről. Hogy még könnyebbé tegyük a betegek helyzetét, saját gépkocsival rendelkezünk, amellyel igény szerint szállítjuk a kezelésekre a pácienseinket.


barthos kalman gombos csepli
Dr. Barthos Gábor

szájsebész, implantológus

Dr. Nagy Kálmán

implantológus

Dr. Gömbös Orsolya

fogszakorvos

Burksuné Csépli Gabriella

asszisztens

csepregi haller suly gyure
Csepregi András

fogtechnikus

Haller Márk

fogtechnikus

Süly Mónika

recepciós

Gyüre Péter

fogtechnikus