Miért válassza klinikánkat?

Miért válassza klinikánkat?

1. Nyugodt, barátságos környezet
Megnyitásunk során kiemelkedően fontos szempont volt, hogy olyan környezetet teremtsünk meg a betegeknek, ahol igazán otthon érezhetik magukat, ezzel rázva le magukról a kezelésekkel járó természetes stresszt. Kétségtelen, hogy minden fogászati beavatkozás kivált egy egészséges félelmet, ám valljuk: megfelelő odafigyeléssel, családias környezet kialakításával és gondoskodó odafigyeléssel minimálisra csökkenthető a kártékony izgalom. Fontosnak tartjuk a kötetlen és barátságos légkört, hiszen betegeink közel állnak hozzánk, átérezzük helyzetüket.

2. Kedvező árak
A Rubin Dental Fogászat a garantáltan minőségi szolgáltatásait elérhető áron kínálja, minden gyógyulni és szépülni vágyó páciensének. Fontosnak tartjuk mindezt, hiszen tudjuk: egészséges fogaink nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

3. Kiváló minőség és garancia
Rendelőnk a legmodernebb fogászati felszerelésekkel ellátott, amelyek nem csupán a betegek, hanem az orvosok érdekeit is szolgálják. Megfelelő eszközökkel, kiváló szakmai tudással garantáljuk, hogy a mi betegeink kiemelkedő ellátásban részesülnek. A fix fogpótlásokra 1 év, a kivehető fogpótlásokra 3 év garanciát vállalunk.

4. Könnyű megközelíthetőség, ingyenes transzfer
Mosonmagyaróvár remekül megközelíthető több nagyvárosból is. Budapest, Bécs és Pozsony igencsak közel fekszik, így aki repülővel utazik, annak sem kell sokat fáradnia a közvetlen megérkezéssel. Magyarországon a fejlett vasúthálózaton közlekedhetünk, a fővárosból gyakran indulnak a szerelvények, kényelmesek és elérhető áron vehetők igénybe. Aki a személygépkocsit részesíti előnyben, annak sem kell tartania attól, hogy nehézségekbe ütközik. Budapestről és Bécsből is autópályán közelíthető meg Mosonmagyaróvár. A Rubin Dental kiemelt szolgáltatásai közé tartozik, hogy saját kisbusszal rendelkezik, amellyel betegeink rendelkezésére állunk. Érdeklődjenek bátran, mert autónk és sofőrünk az Ön kényelmének érdekében áll készenlétben.

5. Rövid várakozási idő
Nálunk a páciens az első, fogászatunkon nem kell több hetet, esetleg hónapokat várnia egy időpontra. A kezelések előtti esetleges várakozási időt pedig egy nyugodt, kellemes légkörben töltheti el. Kérjen időpontot még ma, hogy mielőbb élvezhesse ragyogó mosolyát!