Utazási infók

rubintaxiMosonmagyaróvár, a rendelőnknek otthont adó város remekül megközelíthető, több nagyvárosból is. Budapest, Bécs és Pozsony igencsak közel fekszik, így aki repülővel utazik, annak sem kell sokat fáradnia a közvetlen megérkezéssel. Magyarországon a fejlett vasúthálózaton közlekedhetünk, a fővárosból gyakran indulnak a szerelvények, kényelmesek és elérhető áron vehetők igénybe. Aki a személygépkocsit részesíti előnybe, annak sem kell tartania attól, hogy nehézségekbe ütközik. Budapestről és Bécsből is autópályán közelíthető meg Mosonmagyaróvár.

A Rubin Dental kiemelt szolgáltatásai közé tartozik, hogy saját kisbusszal rendelkezik, amellyel betegeink rendelkezésére állunk. Legyen szó akár reptéri transzferről, akár háztól-házig szállításról, mi garantáljuk, hogy zökkenőmentesen megoldjuk. Érdeklődjenek bátran, mert autónk és sofőrünk az Ön kényelmének érdekében áll készenlétben.

Látható tehát, hogy számos utazási lehetőség közül választhatnak azok a gyógyulni és szépülni vágyók, akik a Rubin Dental orvosainak szavaznak bizalmat. Természetesen elérhetőségeink bármelyikén további információkkal segítjük az érdeklődőket, akik itt kaphatnak pontos felvilágosítást. Forduljanak hozzánk bátran, mert biztosak vagyunk benne, megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Fogászati taxi vehető igénybe a schwechati, bécsi és pozsonyi repülőtérről illetve a hegyeshalmi és mosonmagyaróvári vasútállomásról.
(Az utazás költsége természetesen a kezelési költségben benne foglaltatik.)

airplane flying over the clouds

Légitársaságok:

super streamlined train

Vasúti menetrendek: