Miért érdemes utazni?

4A Rubin Dental fogászata Mosonmagyaróváron található, ebben a csendes, ám mégis pezsgő városban. Aki egyszer megtapasztalja a kisalföldi emberek vendégszeretetét, az nem tud majd véglegesen elszakadni a vidéktől. Rendelőnk hangulata és szemlélete tökéletesen illeszkedik ebbe a képbe, hiszen a családias légkör kialakítása az egyik legfőbb szempontunk volt. Fontos, hogy betegeink biztonságban és kényelemben érezzék magukat, tudják, ránk mindenben számíthatnak.

Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megyében, a Mosonmagyaróvári kistérségben található, a megye harmadik legnagyobb városa. Sokan ismerik és szeretik a települést termálfürdője miatt, amelynek gyógyvize kifejezetten jót tesz a mozgásszervi, idült gyulladásos, gyomor- és bélbetegségek esetén. És ez csak egy kiemelkedő lehetőség, amelyet a város nyújt a lakosoknak és látogatóknak.

Számos lehetőség közül választhat az hozzánk látogató. Elég csak megemlíteni közkedvelt sétáló utcánkat, a Magyar utcát, a Piarista rendházat, a Cselley-házat vagy a Gyurkovics gyűjteményt. Az óvári vár mellett sem érdemes csak úgy elmenni, látványosság az hazai és külföldi vendégeinknek is. Manapság már itt található a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Kara. Az egyetem 1912-ben átadott, szecessziós épülete mellett található az 1713-as pestis járvány emlékére épített lucsonyi Anna-kápolna.

Azoknak a betegeinknek is kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínálunk, akik jobban kedvelik a természetet, mint a városi nevezetességeket. A Szigetköz Magyarország legnagyobb szigete, amelynek területe 375 km2, hossza 52,5 km, szélessége átlagosan 6-8 km. Csodás növény- és állatvilága híressé tette a természetjárók között. Minden évszakban csábító, csodás élményekkel kecsegtető vidék ez.

Pácienseinket naprakész információkkal várjuk a kikapcsolódási lehetőségekről. A gasztronómia kedvelőinek bátran ajánljuk a rendelőnk mellett található Hársfa éttermet, amelyben a magyar konyha remekei és a Magyar Borvidék kiváló borai nyújtanak felejthetetlen élményt.

Igény szerint további szabadidős programokkal is szolgálhatunk, ezek igénybevétele előzetes egyeztetést kíván. Kínálatunkban olyan lehetőségekkel várjuk Önöknek, mint városnézés, rafting, lovastúra, horgászás, golf, tenisz, hintózás.

Látható: a Rubin Dental nem csupán egy fogászati rendelő, hanem egy családbarát, minden igényt kielégítő lehetőség is, hogy egészségét és szépségét a legkellemesebb körülmények között nyerhesse vissza. Válasszon minket bátran, mert egy biztos: csalódni nem fog!