ÍRJON NEKÜNK!
Telefonszámunk +36 96 206 585
E-mail címünk info@rubindental.hu
ImplantátumImplantátum

Implantátum

Manapság a hiányzó fogak pótlására a legmodernebb és egyben legesztétikusabb megoldás az implantálás. Az implantátum tulajdonképpen egy teljesen allergiamentes, tiszta titánból készült csavar, ami a fogíny feltárása során kerül behelyezésre.

Rögzített fogpótlásRögzített fogpótlás

Rögzített fogpótlás

Rögzített fogpótlásnak hívjuk azon fogműveket, melyek a lecsiszolt fogakra speciális ragasztóanyaggal illetve az implantátumokra csavarral kerülnek rögzítésre. Ezek a fajta fogpótlások csak fogorvosi beavatkozással távolíthatók el.

Kivehető fogpótlásokKivehető fogpótlások

Kivehető fogpótlások

A kivehető fogpótlásokat a páciens saját maga is el tudja távolítani, nem kell hozzá fogorvosi beavatkozás. Ennek köszönhetően teljes mértékben biztosítható a szájhigiénia illetve a fogmű teljes tisztítása. Készíthető részleges valamint teljes lemezes kivehető fogpótlás is.

Remewhite fogfehérítésRemewhite fogfehérítés

Remewhite fogfehérítés

Az arc legfeltűnőbb részei a szemek mellett a fogak, így egy csodás mosoly azonnal magára vonja a figyelmet. Célunk, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen ragyogóan fehér fogaival. Ezért kínáljuk Önnek a Remewhite professzionális fogfehérítő eljárást, ami teljesen biztonságos, hatékony és tartós.
Miért válassza klinikánkat?

  • Nyugodt, barátságos környezet
  • Kedvező árak
  • Kiváló minőség és garancia
  • Könnyű megközelíthetőség, ingyenes transzfer
  • Rövid várakozási idő

TovábbTérkép

    terkep